sâmbătă, 24 noiembrie 2007

Afacerea ABC Cosmetics


ABC COSMETICS


ABC COSMETICS ROMANIA este o firma intrata de foarte putin timp pe piata romaneasca dar care a avut un succes extraordinar in scurt timp.

Compania are produse marca Refan (in primele 5 din lume), bazate pe uleiuri esentiale si parfumuri cu licenta.

Caracterististica de baza a acestei afaceri este ca produsele sunt usor vandabile (preturi foarte bune).

Atunci cand am cautat o companie MLM (MULTI LEVEL MARKETING), am cautat sa fie acreditata de RODSA si sa fie inscrierea cat mai accesibila.Din acest motiv pot sa va spun ca intre toate companiile MLM acreditate de RODSA, ABC COSMETICS are taxa de inscriere cea mai ieftina.
(15 euro din care de 10 euro primesti produse) Exista o gama de sapunuri de tratament bazate pe uleiuri esentiale cu foarte multa glicerina care au un aspect extraordinar la preturi de 3-4 lei.Toate au un miros puternic si avand glicerina hidrateaza pielea. Este gama de sapunuri naturale foarte bune si cu miros puternic. Ex: Sapunul cu vitamine 'Sweet Euphory' este ceva unic, o inventie a firmei Refan, care contine mici capsule-particule cu vitamine - fiind foarte bun ca tratament pentru orice tip de ten. Sapunul 'Holly Lake Thermal' contine namol termal si e foarte bun pentru probleme ale pielii: iritatii, piele inrosita, arsuri solare, rani,etc. Sapunul antiseptic e foarte bun pentru tenul acneic, cu probleme. Sapunurile cu burete au efect de peeling. Exista creme foarte bune la preturi accesibile (aprox.10 lei o crema de fata), dus-geluri, sampoane, tratamente de par, masti de fata, o gama pentru picioare foarte eficienta. In ciuda pretului mic produsele socheaza prin calitate ! ! ! Despre afacere pot sa va spun ca se castiga foarte usor, planul de marketing este cel mai generos plan pe care l-am intalnit (am studiat multe companii MLM). Nivelele sunt foarte usor de atins,un nivel odata atins se pastreaza un an de zile. Punctele se cumuleaza cate doua luni,asta dandu-ne posibilitatea sa ajungem la un nivel mai mare.Din vanzarea directa se castiga 25% dar din afacere mult mai mult.
Prin inscriere, nu va obligati la nimic, nu trebuie sa faceti comanda lunara sau sa comandati de o anumita suma.Nu trebuie sa faceti un anumit numar de puncte pentru a va lua banii din structura.
Nu exista targete, iar castigul este nelimitat.
Inscrierea costa 15 euro dar de 10 euro primiti produsele pe care le doriti din lista!
Compania nu va obliga la nimic, nu trebuie sa aveti o comanda minima pe luna sau sa trebuiasca sa comandati intr-un anumit timp.

Singura conditie e ca in timp de un an sa comandati ceva de 20 de euro pentru a nu fi scosi din baza de date.

PLAN DE MARKETING ABC COSMETICS
Primul pas in a deveni asociat este sa achizitionati pachetul–asociat in valoare de 15 euro. Pachetul asociat contine produse alese de dvs in valoare de 10 euro si pachetul info de 5 euro. Din acest moment achizitionati produsele noastre la 75% din pret.

Pasul 2: prezentati afacerea prietenilor dvs. La primii 6 inscrisi directi, neconditionat de timp primiti cadou produse in valoare de 15 euro, (investitia dvs. la intrare in sistem). Daca ii inscrieti in termen de 15 zile de la inscrierea dvs. primiti cadou produse de 20 euro.

Pasul 3: Cand 4 din colaboratorii dvs. directi inscriu la randul lor cate 6 persoane, primiti bonus din partea firmei un pachet cadou de 30 euro.

Pasul 4: pe masura ce afacerea dvs. se dezvolta pe verticala si orizontala va apropiati de obiectiv ==> manager asociat!

Pasul 5: ati dezvoltat o afacere de succes, sunteti un manager de succes, preluati o afacere de succes!

PLANUL DE MARKETING

Pentru a calcula cate puncte am acumulat pe retea, la sfarsitul lunii, 1 punct =0.75 euro din pretul mic
Pentru a calcula la ce bonus avem dreptul,
1 punct=0.50 euro

Punctaj lunar: Procent: Venituri:
· 200 puncte 8% minim 8 euro pe grup
(200puncte x 8%=16puncte x 0.5 euro/punct=8 euro)
· 500 puncte 15% minim 37.5 euro
· 1000 puncte 18% minim 90 euro
· 3000 puncte 20% minim 300 euro
· 6000 puncte 23% minim 690 euro
· 9000 puncte 24% minim 1080 euro
· 12000puncte 25% minim 1500 euro pe grup.

O structura de 12000 puncte + 7515 puncte in paralel :
32% + 2% din cele 12000 puncte
minim 2432 euro
Doua structuri de 12000 puncte
34% minim 4080 euro
Trei structuri de 12000 puncte
36% minim 6345 euro
Cinci structuri de 12000 puncte
38% minim 11400 euro
Opt structuri de 12000 puncte
40% minim 19200 euro
Manager asociat - 12 structuri de 12000 puncte + 7515 puncte in paralel
50% minim 37.789 euro

Nota:
-Punctele se cumuleaza cate doua luni (adica punctele din prima luna se aduna cu cele din luna a doua si se stabileste nivelul de procent atins).
-pozitia odata dobandita se pastreaza tot anul calendaristic respectiv.
-fiecare membru al retelei trebuie sa aiba comenzi de minim 20 euro/an
-in momentul in care pastrati nivelul MA 3ani la rand deveniti asociat cu 0.5% din afacere!
-pozitiile de la MH in sus se valideaza lunar.

Investeste timp in cariera ta! Nu ezita!
Te asteptam sa iei o decizie! Nu pierzi nimic daca te informezi! Doar tu iti poti forma o cariera. Noi te ajutam
!



Preturile mai mici (cele de membru) sunt preturile cu care se comanda produsele de catre membrii, iar pretul cel mare (pretul de clienti) este pretul la care se vinde produsul respectiv = puncte, urmand a se scoate profit din vanzare directa minim 25%.

Nu exista comanda minima, se poate da comanda oricand, iar comanda vine in 2 zile prin curier rapid (70mii costa curierul - iti vine la usa!).