duminică, 25 noiembrie 2007

Produse naturale de curatare


PRODUSE NATURALE DE CURATARE

cod 200 - Pasta universala de curatare 2M verde , 600 gr.
Se foloseste pentru curatirea zonelor foarte murdare (unsuroase), a obiectelor din inox, suprafete ceramice (obiecte sanitare), suprafete din sticla (geamuri, vesela , parbrize, oglinzi, etc), suprafete din plastic si altele (cabina de dus, mobila, etc), suprafete cromate, emailate si suprafete metalice (robinete, cada, jeante de masina, chiuveta de inox, aragaz, plita , bijuterii....dar si pentru curatirea mainilor foarte murdare.
Continut: plante medicinale (galbenele si sunatoare) recoltate din parcul Natural Stare Planine (batranul munte), Serbia.

cod 201 - Pasta pentru curatirea mainilor si a obiectelor 2M albastra, 600 gr.
Se foloseste pentru curatirea suprafetelor foarte murdare (unsuroase) si a obiectelor din inox. este un produs ecologic se poate folosi pt uz casnic si industrial. Pasta 2M este conceputa si pentru curatirea mainilor foarte murdare, dar si pentru urmatoarele: suprafete cromate, emailate si suprafete metalice (robinete, cada, jeante de masina , chiuveta de inox, aragaz, plita , bijuterii), suprafete ceramice (obiecte sanitare), suprafete din sticla (geamuri, vesela, parbrize, oglinzi) suprafete din plastic si altele (cabina de dus, mobila, etc.)
Continut: plante medicinale recoltate din parcul Natural Stare Planine (Batranul Munte), Serbia.