duminică, 25 noiembrie 2007

Geluri de dus


GELURI DE DUS

6213-Gelul de dus cu actiune relaxanta FRESHDEW cu lavanda
Are un miros imbietor de flori proaspete si mosc, cu actiune relaxanta si calmanta.Contine extract natural vegetal de lavanda, cu proprietati bactericide si calmante. spala fin pielea si o lasa placut aromatizata si revigorata.Mod de intrebuintare: se aplica pe corpul umezit cu ajutorul unor miscari de masare, apoi clatiti abundent cu apa.

6214-Gel de dus cu actiune revigoranta FRESH DEW cu ienupar
Are miros mediteranean cu tenta de pin feriga si citrice, ce va da o senzatie placuta confort si prospetime pe durata intregiii zile.Contin extract natural vegetal din ienupar, cu actiune bactrericida si revigoranta. spala pielea cu delicatete, o lasa moale si plina de vitalitate. Mod deintrebuintare: se aplica pe corpul umezit cu ajutorul unor miscari de masare, apoi clatiti abundent cu apa.

6215-Gel de dus cu actiune stimulanta FRESHDEW de coada soricelul
Este un gel de dus ce ne aduce multa satisfactie cu aroma sa proaspata si exotica de lamaie caraibiana. Contine extract natural vegetal de coada soricelului cu actiune antiinflamatorie si revigoranta. spala fin pielea, lasind senzatia de prospetime si confort pe durata intregii zile. Mod de intrebuintare: aplicati gelul de dus pe corpul umed cu usoare miscari de masare, apoi clatiti abundent cu apa.

6216-Gel de dus cu actiune energizanta FRESH DEW cu germeni grau
Are o aroma florala si de trandafiri ce ne aduce in plus un flux de energie si putere. Extractul din germeni de grau bogat in vitamine si aminoacizi, hraneste si hidrateaza pielea pastrindu-i finetea si protejind-o impotriva procesului de deshidratare. Gelul de dus spala cu finete pielea lasand-o aromata si revigorata. Mod de intrebuintare: se aplica pe corpul umezit cu ajutorul unor miscari de masare, apoi clatiti abundent cu apa.

6217-Gel de dus cu actiune tonifianta FRESH DEW cu ceai verde
Poseda o aroma revigoranta de citrice si contine extract de ceai verde bogat in antioxidanti naturali, are o actiune lavanda fina, protejind si tonifiind in acelasi timp pielea dumneavoastra. Lasa senzatia de prospetime, confort si miros fin.Mod de intrebuintare: Se aplica pe corpul umezit cu ajutorul unor miscari de masare, apoi clatiti abundent cu apa.