duminică, 25 noiembrie 2007

Ingrijirea picioarelor

6501 -CREMA DE PICIOARE ANTIBACTERIANA 75ml
Este o crema emolienta cu actiune antiimflamatorie si deodoranta, potrivita picioarelor uscate cu tendinta la inasprire. Are consistenta fina si efect imediat. Bogatia in uleiuri eterice cu actiune deodoranta completeazaproprietetile emoliente si cicatrizante date de extractul de IRIS, iar extractul de CASTAN salbatic, creste rezistenta vaselor capilaresi ajuta la hidratarea pielii. Aceasta crema mai contine si alantoina, avaind calitati recunoscute la hidratarea si tratarea tegumentelor inflamate.

6502 -GEL DE PICIOARE ANTIBACTERIAN 150ml
Este un gel antiinflamator cu actiune deodoranta indicat persoanelor cu piele normala predispuse la transpiratie. Acest gel este bogat in uleiuri eterice combinate cu proprietatile emoliente si cicatrizante ale extractului de Iris, iar extractul de CASTAN salbatic, creste rezistenta vaselor capilare si ajuta la hidratarea pielii. Mentolul ajuta la improspatarea si racorirea talpilor.

6503- CREMA DE PICIOARE RELAXANTA 75 ml
Contine ulei etiric natural purificat de Lavanda cu actiune antiinflamatorie si relaxanta testata. In plus actiunea relazanta si stimulatoare a uleiului natural de lavanda este completat de calitatile emoliente si cicatrizante a extractului de iris la care se adauga si castanul salbatic, care creste rezistenta vaselor capilare si ajuta la hidratarea pielii.Aceasta crema mai contine si alantoina, avaind calitati recunoscute la hidratarea si tratarea tegumentelor inflamate.Potrivit pentru o piele aspra si uscata.

6504 -GEL DE PICIOARE RELAXANT 150ml
Este potrivit pentru picioare obosite sau cu senzatia de greutate in ele. Contine ulei etiric pur de lavanda cu actiune pronuntata de calmare si refacere.Extractele vegetale decastan salbatic iris is lavanda sunt menite sa imbunatateasca circulatia sanguinasi sa ajute la refacerea vaslor capilare . Aceasta crema mai contine si alantoina, avaind calitati recunoscute la hidratarea si tratarea tegumentelor inflamate.Mentolul ajuta la improspatarea si racorirea talpilor.