duminică, 25 noiembrie 2007

Ingrijirea tenului, mainilor si a corpului


MASTI SI EXFOLIANTE TEN - masti pentru ten antistres revitalizante, purificatoate, hidratante; solutii naturale pentru peeling si exfoliere

CREME TEN - regenerative, vitaminizante, cu extracte marine deosebite
MASTI
6352- MASCA DE FATA ANTISTRES "REVITALIZANTA" 65ml
Este o crema revitalizanta pentru refacerea in profunzimii gratie puterii taamduitoare a uleiului de masline.Extractul de ulei de masline concentrat pur, protejeaza pielea de agrsiunea radicalilor liberi, iar adaosul special de concentrathidroregulator din aminoacizi si zaharuri, mentine nivelul optim de hidratare a pielii si o revitalizeaza fara a lasa urme de oboseala si stres.

6353 -MASCA DE FATA ANTISTRES "PURIFICATOARE" 65ml
Efectul argilei este potentat de actiunea extractului de arbore african " Moringa" care indeparteaza celulele moarte si inchide porii. Aceasta masca deschide si netezeste tenul mantinandu-l moale si catifelat.

6354 -MASCA DE FATA ANTISTRES "HIDRATANTA" 65ml
Uleiul de mar este un cocktail mirific din lipide naturale si vitamina E, care imbunatateste stratul superficial al pielii, iar lamaia, care este o sursa naturala de vitamina C, lupta impotriva actiunii de imbatranire provocata de razele ultra violete. Acesta masca asigura hidratare intensiva si in profunzime, netezeste ridurile fine si are efect de lifting.

63501 - MASCA DE FATA "PEELING" 65ml
Este destinata curatirii in profunzimii si regenerarii tenului. Astfel veti indeparta celulele moarte de la suprafata tegumentelor si veti stimula procesle naturale de regenerare. contine cocktail din fructe exotice si extracte din kiwi, mango, cocos, care hidrateaza si tonifica rezultand o piele neteda si fina. Disponibil in doua variante de marime.

63511- GEL EXFOLIANT DE FATA 75ml
Pentru intrebuintarea zilnica, cu particule fine de alge marine. Algele marine din specia FUCUS sunt capsulate pentru a-si pastra calitatea si componentele naturale intacte, acestea facandu-l un gel exfoliant ideal, care curata si tonifica tenul stimuland metabolismul celular, imbunatatind regenerarea naturala a tenului.

CREME TEN
6303 -CREMA DE FATA ZI "PROTECTIVA" 75 ml
Cu un efect vitminizant, are o actiune protectoare si regeneranta pe parcursul intregii zile, avand efact emolient, de hranire si calmare a pielii. Contine vitamina A, E, D si K a caror actiune este potentata de continutul bogat in lecitina, minerale, fitosteroli, macro si micro elemente, precum si de extracte vegetale de stanjenel si germeni de grau, cu o actiune antiinflamatorie si regeneranta. Contine filtru UV, se absoarbe rapid, asigurand ingrijire si protectie pe intreaga durata a zilei. Se recomanda pentru toate tipurile de ten , pe intreaga durata a zilei.

6304- CREMA DE FATA – NOAPTE "REGENERATIVA" 75ml
Este cunoscut faptul ca in cursul noptii tenul se regenereaza, absorbind la maxim substantele active din cremele de noapte. Contine uleiuri vegetale naturale(migdale si germeni de grau), cu o actiune calmanta, emolienta si hidratanta. Continutul in vitamina A accelereaza regenerarea tenului, vitamina E intarzie procesele de imbatranire, provitamina B5 are actiune emolienta, hidratanta si regeneranta, iar extractele vegetale de sangenel si germeni de grau au o actiune protectiva, antiinflamatorie si regeneranta. Se absorbe rapid, este recomandata femeilor tinere, pentru uz zilnic.

6302 -CREMA DE FATA "SEA" 65ml
O formula usoara care mantine echilibrul natural al pielii si elasticitatea ei. Contine complexul marin unic NMF( proteine de peste, PCA-Na, exctract de alge) , pro-vitamina B5 si glicerina. Colagenul marin revitalizeaza celulele si intarzie procesul imbatranirii pielii. Filtrele solare UV protejeaza pielea pe tot parcursul zilei . Produsul este testat clinic!
LOTIUNI PENTRU CORP SI MAINI

6252 LOTIUNE DE MAINI SI CORP "SILVER" 150 ml
Produsul este conceput pentru a mentine elasticitatea pielii dupa curatarea zilnica lasand un parfum delicat. Contine o concentratie mare de componente de hidratare usoara care asigura o ingrijire naturala a pielii normala si uscata. Produsul combina extracte naturale de "speedweel" (soparlita sau stejarel) si de violeta cu proprietatile de hidratare ale allanolin-ul.

6251 LOTIUNE DE MAINI SI CORP "SEA" 150ml
O formula usoara care mentine echilibrul natural al pielii si elasticitatea ei. Contine complexul marin unic NMF( proteine de peste, PCA-Na, exctract de alge) , pro-vitamina B5 si glicerina. Colagenul marin revitalizeaza celulele si intarzie procesul imbatranirii pielii. Filtrele solare UV protejeaza pielea pe tot parcursul zilei . Produsul este testat clinic!

6400 CREMA DE MAINI CATIFELARE 75 ml
Inmoaie si hidrateaza pielea uscata cu tendinte de inasprire. Combina uleiurile minarale cu glicerina, alantoina si produse ce redau supletea si finetea mainilor. Contine substante biologice actve precum extracte de stanjenelcu o actiune epitelizanta, hidratanta si antiinflamatorie, miere de albine cu efect antibacterian, emolient si hidratant cu actiune regeneranta si alantoina cu actiune de hidratare si regenerare. Scade hiperemia si inflamarea pielii. Se recomanda pentru uz zilnic.

6401 CREMA DE MAINI NUTRITIVA 75 ml
Contine extracte din produse de marecare se absorb cu usurinta, iar bogatia din produsele marine(proteine de peste hidrolizate, PCA-Na, uree, extract de alge) hidrateaza pielea in profunzime si imbunatatesc activitatea celulara ,actiunea lor fiind dublata de prezenta provitaminei B5 si a glicerineicare refac hidratarea tegumentelor si le redau elasticitatea. Acesta crema formeaza un film protector invizibil care protejeaza si hidrateaza pielea.Se recomanda pentru uz zilnic.

6402 CREMA DE MAINI REGENERARE 75 ml
Este destinata regenerarii intense a pielii uscate si deteriorate. Se absoarbe rapid fara sa lase urme. Gratie substantelor biologic active hidrateaza intens si imbunatateste structura tegumentelor. Contine vitamina A care ajuta la procesele de regenerare ,vitamina E care stimuleaza procesele de cicatrizare si metabolismul celular cu actiune de intinerire a pielii mature, provitamina B5 care inmoaie, regenereaza si hidrateaza, extract din "radacina dulce" care poseda un caracter antiinflamator si antialergic, reducand hiperemia (roseata) si avand efect de hidratare, emolient si antiseptic.Se recomanda pentru uz zilnic.