duminică, 25 noiembrie 2007

Uleiuri si spumante de baie


SPUMA DE BAIE

6022- Spuma Refan - Vigoarea Soarelui 200ml
Selectata din esente naturale de portocala, lamaie, bergamota, are un efect de buna dispozitie, mareste vitalitatea corpului si il elibereaza de astenia de primavara si toamna.


6023 -Spuma Refan cu parfum de padure - Relaxant 200ml
Selectata din esente naturale de lavanda, bergamota, portocala si ienupar, reface organismul dupa oboseala psihica, avand un efect de relaxare si anti-stres.

6021- Spuma Refan - In paradis 200ml
Afrodisiaca si anti -depresiva, selectata din esente naturale de portocala, bergamota, rozmarin, salvie si santal, spuma are un efect benefic asupra corpului dvs. Imbogatite cu ingrediente naturale, aceasta spuma confera buna dispozitie si vitalitate avand un efect anti-depresiv.

6024- Spuma Refan - Energie Abundenta 200ml
Selectata din esente naturale de lavanda, ienupar, rosemarin, bergamota si salvie are un efect de intarire a sistemului emunitar, stimuleaza dezvoltarea celulelor si inlatura toxinele.

6025- Set spuma baie 4x38ml
Seria spumelor de baie sunt create pe baza unor uleiuri eterice naturale alese special, având ca scop sa armonizeze energiile corpului uman. Odata dizolvate în apa calda, ele formeaza o spuma abundenta si persistenta iar aroma lor placuta va va relaxa, simtind satisfactia baii si placerea prospetimii, tonifiindu-va.

6005- Set uleiuri de baie 4x38ml
Diluate într-o cada cu apa calda uleiurile actioneaza relaxant, antistress si revigorant. Se absorb de catre piele si au actiune de durata.Uleiurile de baie sunt facute din produse ecologice si contin formule strict determinate din uleiuri eterice, cu adaos de uleiuri vegetale de calitate superioara din germeni de grâu si sâmburi de migdale. Mai contin si uleiuri minerale PEG 7 si glicerina, pentru emolierea si hidratarea pielii, apa de trandafir si apa de pin.