duminică, 25 noiembrie 2007

Sapunuri


SAPUNURI

SAPUNURI PENTRU PICIOARE
Sapun pentru picioare antibacterian 50g cod 5250
Pentru o ingrijire fina, cu o actiune emolienta si deodoranta. Contine burete natural, avand un efect emolient, uleiul de lavanda are un efect de calmare si a picioarelor obosite.

Sapun relaxant pentru ingrijirea picioarelor 50gcod 5251
Are efect emolient si calmant, contine burete natural, avand un efect exfoliant, ulei de lavanda pentru calmarea picioarelor obosite.

SAPUNURI AROMOTERAPEUTICE
Sapun cu burete "Refreshing blue" 5280, 85g
Albastru cu efect de împrospetire, imbogatit cu uleiuri eterice exotice din menta bergamota, lamaie, portocala.

Sapun cu burete "Anti Age Red" 5281, 85g
Rosu cu efect de întinerire cu aroma de uleiuri eterice exotice din vetiver, santal, scortisoara, portocala.
Sapun cu burete " Deodorizing Yellow" 5282, 85g
Galben cu efect deodorant imbogatit cu uleiuri eterice exotice din rozmarin, ienupar, lamaie, bergamota.

Sapun cu burete "Relaxing Green" 5283, 85g
Verde cu efect relaxant cu aroma de uleiuri eterice din santal, portocala, geranium

COLECTIA SAPUNURI « SPECIAL »
SAPUN CU VITAMINE "SWEET EUPHORY " cod 5315
Este un sapun destinat tuturor tipurilor de piele.Contine cristale de zahar si microcapsule cu vitaminele E si C. Actioneaza selectiv atat in zonele uscate ale tenului hidratandu-le cat si in zonele cu probleme eliminand straturile cu depuneri de grasimi. Unicitatea sapunului consta in microcapsulele de vitamine pe care le contine, si care amestecate cu spuma indeparteaza toxinele si celulele moarte de la nivelul epidermei.

În cosmeticã, derivatii vitaminei A sunt utilizati drept asa-numitele chimicale anti-îmbãtrânire - vitamina A este absorbitã prin piele si creste rata receptivitãtii pielii si dã o crestere temporarã în colagen, astfel determinând o înfãtisare mai tânãrã. Mentine supletea pielii, inlaturand petele ce apar datorita varstei. Retinolul imbunatateste tulburarile de pigmentare, cutele fine si ridurile, structura pielii, coloratia si fermitatea pielii si gradul de hidratare al acesteia. Vitamina C este singurul antioxidant care stimuleaza sinteza de colagen, lucru foarte important, deoarece productia de colagen se diminuaza cu inaintarea in varsta. Productia de colagen este scazuta si de expunerea la soare. Studiile au demonstrat ca vitamina C ajuta la diminuarea liniilor fine, a cicatricilor si a ridurilor.

SAPUN NATURAL " ANTISEPTIC" cod 5313
Contine ulei de menta si fructe de marar, are efect antiseptic si racoritor masant si peeling. Elimina mirosurile neplacute. Fructele de marar se folosesc pentru tenul gras cu pori dilatati. Uleiul esential de menta are un efect tonic, bactericid, fungicid, analgezic si antiinflamator, stimuleaza circulatia periferica. Menta are un puternic efect antibacterian. Poate sa previna si sa vindece petele, punctele negre si acneea.

SAPUN NATURAL "REVIGORANT" cod 5314
Contine ulei esential de lamaie si menta revigoreaza tenul obosit. Lamaia este inamicul numarul unu al germenilor. Combate infectiile interne si externe, fiind in acelasi timp un ajutor pentru pastrarea frumusetii pielii. Este bogata in microelemente, vitamine - mai ales B, A, C si PP. Carotenul (provitamina A) se afla mai ales in coaja; vitamina A - in pulpa si suc. Ele au o mare importanta in fenomenele de crestere, in mentinerea tineretii tesuturilor.

SAPUN NATURAL " OLIVE OIL" (100g) cod 5005
Contine ulei de masline si extract din seva de smochin Indian, sapunul curata, protejeaza si revitalizeaza pielea neutralizand radicalii liberi care accelereaza fenomenul de imbatranire. Este indicat pentru toate tipurile de piele, in special pentru pielea sensibila si usor iritabila. Poate fi folsit atat pentru fata si corp cat si pentru par.

SAPUN NATURAL " ULEI DE MASLINE SI VERBENA" (100g) cod 5006
Contine ulei de masline si extract din seva de smochin Indian si iarba magica din Golgotha sapunul curata, protejeaza si revitalizeaza pielea neutralizand radicalii liberi care accelereaza fenomenul de imbatranire. Este indicat pentru toate tipurile de piele, in special pentru pielea sensibila si usor iritabila. Poate fi folosit atat pentru fata si corp cat si pentru par.

SAPUN HOLLY LAKE TERMAL 125g cod 5323
Contine namol medicinal si apa de la laguna lacului Pomorie, cunoscut ca si ,,Lacul sfant" al vechilor colonii grecesti Apolonia. Lacul este o laguna hiperalcalina formata natural situata in vecinatatea orasului Pomorie. Continutul de sare al lacului este de 70%, concentratie

SAPUNURI VRAC

5500 SAPUN VRAC " Gradina cu Trandafiri" (100g)
Uleiul de trandafir dezinfecteaza pielea si o apara de agentii externi daunatori (poluare). Netezeste si intinereste obrazul, combate acneea si ridurile. E stiut faptul ca petalele de trandafir au proprietati tonifiante. Uleiul de trandafir combate acneea si atenueaza ridurile. Se foloseste in special pentru pielea sensibila si delicata

5501 SAPUN VRAC "PIN" (100g)
Datorita continutului bogat in compusi terpenici, uleiul de pin are actiune antiseptica si antiinflamatoare.

5502 SAPUN VRAC "TRANDAFIR" (100g)
Uleiul de trandafir dezinfecteaza pielea si o apara de agentii externi daunatori (poluare). Netezeste si intinereste obrazul, combate acneea si ridurile. E stiut faptul ca petalele de trandafir au proprietati tonifiante. Uleiul de trandafir combate acneea si atenueaza ridurile. Se foloseste in special pentru pielea sensibila si delicata.

5503 SAPUN VRAC "LAVANDA" (100g)
Datorita compozitiei sale chimice, uleiul esential de lavanda are actiune relaxanta, reconfortanta, calmanta, cicatrizanta, antiinflamatoare, avand o larga utilizare in industria cosmetica. Sapunul se foloseste in special pentru pielea sensibila si uscata.

5504 SAPUN VRAC "PESTE" (100g)
Contine exctracte de alge marine din Marea Neagra si are o puternica aroma marina.Continutul sau bogat in minerale are ca rezultat mentinerea tineretii pielii si actioneaza impotriva factorilor agresivi din mediu(fum de tigara, poluare, etc), refacand structura pielii.

5507 SAPUN VRAC "CIRESE"(100g)
Ciresele contine vitamins A, B 1, C si minerale ( potasiu, fier, calciu, magneziu, fosfor , sulf), oligoelemente (zinc, cupru, mangan). Sapunul are un efect astringent si se foloseste in special pentrul tenul gras.

5508 SAPUN VRAC"FRUCTE DE PADURE" (100g)
Cu extract de fructe de padure si cu un miros placut de fragi si mure, acest sapun te face sa te simti in mijlocul naturii. Bogatia de vitamina C si enzime de fructe revigoreaza si tonifica.Sapunul este recomandat pentru tenul combinat.

5511 SAPUN VRAC "SANTAL" (100g)
Uleiul de Santal are actiune antiseptica, astringenta, antiinflamatoare. Stimuleaza regenerarea celulara si vindeca ranile si cicatricile. Se foloseste si in tratarea acneei. Are rol de hidratare, fiind perfect pentru pielea uscata.

5513 SAPUN VRAC "ANTISEPTIC" (100g)
Contine ulei de menta si fructe de marar, are efect antiseptic si racoritor masant si peeling. Elimina mirosurile neplacute. Fructele de marar se folosesc pentru tenul gras cu pori dilatati. Uleiul esential de menta are un efect tonic, bactericid, fungicid, analgezic si antiinflamator, stimuleaza circulatia periferica. Menta are un puternic efect antibacterian. Poate sa previna si sa vindece petele, punctele negre si acneea.

5515 SAPUN VRAC "SEA BOTOOM" (100g)
Algele marine contin substante active extrem de pretioase pentru mentinerea tineretii pielii, au proprietati fortifiante ca rezultat compozitiei bogate in elemente minerale (iod, calciu, fosfor, potasiu, magneziu, cupru, zinc, fier etc). Totodata, algele contin amino-acizi si aproape toate vitaminele. Sapunul actioneaza in special impotriva factorilor agresivi din mediu refacand structura pielii.

5516 SAPUN VRAC "LEMON FRESH" ( 100g )
Lamaia are actiune bactericida si antiseptica generala. Are un continut bogat de vitamina C, calciu, fier, fosfor, potasiu. Vitamina C reprezinta un antioxidant de exceptie ce se implica hotarat in lupta cu radicalii liberi si contribuie activ la franarea proceselor degenerative din organism. Tonifica, revigoreaza si purifica pielea. Efect astingent, antiseptic, de peeling.

5518 SAPUN VRAC "FORMA GREFE" (100g)

Este tonic si astringent, excelent pentru persoanele cu seboree si acnee, purifica pielea.

5521 Sapun vrac "Banana si Iaurt"
Iaurtul are efect energic de curatire si dezinfectare a pielii, aduna porii si hraneste epiderma cu saruri minerale si proteine usor resorbabile. Banana este hranitoare, emolienta, catifeleaza pielea, protectie antirid.
Banana si iaurtul o combinatie perfecta pentru mentinearea hihratarii tenului uscat, prevenind aparitia ridurilor sau adancirea lor.

5545 SAPUN VRAC "SEA BREEZE" FORMA(1kg)
Atentie nu se portioneaza!!Produsul se livreaza doar in forma intreaga ( 1 kg)
Sapunul "Sea Breeze" este atingerea usoara a parfumului incomparabil al marii si al algelor marine, purtand de departe mireasma bergamotei si a busuiocului. Uleiul de bargamota este un puternic anti-depresiv si are un efect tonic si revigorant al sistemului nervos , avand o influienta benefica asupra starilor nervoase provocate de stress. Este unul din componentele principale ale produselor anti-celulita si are proprietati de dezinfactare si dezodorizare.
Uleiul de busuioc este un puternic anti-inflamator si dezinfectant . Imbunatateste metabolismul si reface elasticitatea pielii, fiind o arma veritabila impotriva imbatranirii premature a pielii.

5550 Sapun vrac" Mango si Portocala"
Fructul de mango este recunoscut pentru continutul sau de antioxidanti si carotenoizi, avand un important rol anti-inflamator un bun protector impotriva razelor solare, benefic persoanelor cu acnee. Are un continut ridicat de vitamina C si potasiu.Portocala este o sursa bogata in vitamine cum ar fi vitamina A, B, C, in calciu, sodiu, potasiu, magneziu, cupru, sulf si clor.Potrivit pentru tenul cu tendinta de ingrasare.

5561 Sapun vrac " Cappucino" (100g)
Aroma delicata de "capuccino", textura bogata, spuma fina, hidratare si nutritie, placere deosebita, si cel mai important nici un gram in plus!Iata un "desert" din care puteti oricand sa va infruptati fara grija caloriilor!

5562 Sapun vrac" Cedru si Bambus"
Datorita compozitiei sale, uleiul de cedru are actiune aromatizanta, antiseptica, antipruriginoasa. Alaturi de extractele naturale de bambus, bogate in vitamina E, vor conferi pielii Dvs. hidratarea si tonifierea de care are nevoie. Potrivit pentru tenul uscat si sensibil.

5563 Sapun vrac "Smochina si frezie"
Smochinele sint tonifiante, nutritive, constituind un adevarat regal pentru corpul tau. Miezul ei bogat in vitaminele A, B1, B2, PP si C si saruri minerale de fosfor, sulf, clor, sodiu, magneziu, calciu, fier, zinc, cupru, manganeste o adevarata alintare pentru epiderma ta, iar parfumul freziei, simbol al frumusetii dar si al naivitatii, va va face sa va simtiti feminine si gingase.

Gramajul sapunurilor vrac nu este standard -100g! Ele pot avea sub 100g sau peste 100g, in functie de bucata taiata. La primirea produselor puteti vedea gramajul exact afisat pe eticheta podusului! Pretul este calculat pentru 100g. Puteti comanda orice cantitate doriti, daca specificati aceasta cantitate in formularul de comanda. Ex: 5515- 1buc (200g/buc) si primiti o bucata care are aproximativ 200g.

SAPUNURI ANTICELULITA
SET Anticelulita cu o reducere de 10%- cod 7024
- Sapun Anticelulita
- Gelul Anticelulitic
-Crema Anticelulita

Crema Anticelulita 150ml- cod 6254
Crema anticelulitica are o actiune intensa. Proprietatile enigmatice ale cofeinei, trezesc pielea dvs la o noua viata - descompun si elibereaza depozitele de grasimi. Pielea devine supla si elastica cu uleiul de Avocado, care o protejeaza si impotriva imbatranirii, iar amidonul continut in crema va va face pielea mai neteda si catifelata.

Gelul Anticelulitic 150 ml- cod 6253
Extract african kinkiliba(combretum micrantham) si american Lespedeza capitata,care va intareste si netezeste pielea, eliberand-o de noduli de origine lipidica asa zisa "coaja de portocala". Extract de castan salbatic va ajuta pielea sa se elibereze de aspectul umflat si zbarcit de "coaja de portocala" prin cresterea microcirculatiei locale. Alga din orientul indepartat (ulva lactuca) care va ajuta la topirea stratului adipos cu eliminarea depozitelor de grasimi. Treoninul si accidul succinic va vor proteja pe viitor si nu vor permite depozitarea secudara a adipocitelor in tesuturi. Uleiuri eterice naturale obtinute din rozmarin si ienupar care vor stimula circulatia sangvina si metabolismul substantelor nutritive si minerale.

cod 5340 -SAPUN ANTICELULITA 130g
Uleiul de rozmarin si ienupar are actiune anticelulitica recunoscuta. El stimuleaza procesele vitale în adipocite, eliminand surplusul de apa, normalizand circulatia sangvina si metabolismul substantelor nutritive si minerale, ajutand la eliminarea toxinelor. Rozmarinul tonifica organismul în starile de oboseala, iar ienuparul purifica si imbunatateste metabolismul la nivelul pielii avand actiune deosebit de favorabila în inflamatiile tegumentare. Contine burete natural.

SAPUNURI LICHIDE

5210 FORREST (330ml) - Sapun lichid "Padure"
Cu aroma de flori si padure. Gratie formulei sale speciale, imbogatite cu glicerina curata si hidrateaza delicat pielea mainilor. Recomandat pentru folosire frecventa.

5211 STRAWBERRY (330ml) - Sapun lichid "Capsuna"
Cu aroma prospata de capsuni. Gratie formulei sale speciale, imbogatite cu glicerina curata si hidrateaza delicat pielea mainilor. Recomandat pentru folosire frecventa.

5212 VANILILA (330ml) - Sapun lichid "Vanilie"
Are aroma placuta de vanilie, formeaza o spuma abundenta si reda senzatia de curatenie si prospetime. Provitamina B5 protejeaza si hidrateaza .Recomandat pentru folosire frecventa.

5213 SEA (500 ml) - Sapun lichid " Marea"
Sapun fin cu aroma de briza marii si formula speciala pentru curatarea pielii mainilor. Contine glicerina si saruri din Marea Moarta bogate in minerale si oligoelemente ce hranesc, protejeaza si hitrateaza pielea. Recomandat pentru folosire frecventa.

5214 LAVANDA (500ml) - Sapun lichid " Lavanda"
Curata fin si eficace pielea mainilor, iar continutul de provitamina B5 protejea si hidrateaza pielea. Are miros placut de lavanda, formeaza spuma abundenta, lasand senzatia de prospetime si curatenie. Recomandat pentru folosire frecventa.

SAPUNURI DECORATIVE

SAPUN STATUETA"GRACE REFAN" -TRANDAFIR sculptata manual 440g cod 5380

SAPUN STATUETA "GRACE REFAN"-MARIN sculptata manual 440gcod 5381

Sapunuri pentru copii în forma de fructe.

În forme orginale, aroma prospata si grija pentrupielea copilului dvs. Sapunurile-fructe , reprezinta o adevarata distractie la baie pentru copilul dvs. Compozitia lor bogata în produse si extracte naturale protejaza pielea micutilor împotriva uscarii, o fac moale si catifelata.Aromele proaspete si formele originare de fructe, o sa-l faca mai bucuros copilul dvs si o sa transforme baia in clipe de neuitat.

SAPUN DECORATIV 125g "MAR" - cod 5320

SAPUN DECORATIV 125g
"CAPSUNA" - cod 5322

SAPUN DECORATIV 125g "PARA"cod 5321

5316 SAPUN DECORATIV "INIMIOARA" TRANDAFIR, 90g

5317 SAPUN DECORATIV "INIMIOARA" MARIN, 90g

7025 SAPUN "LOVE" 2x90g

Sapunuri ciocolata alba sau bruna


Aceasta este o surpriza"dulce" pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra. Este un sapun sub forma de ciocolata, cu aroma placuta, "apetisanta", care o sa va tenteze sa-l "incercati". Desi aspectul lui este apetisant nu este "hrana"pentru dumneavoastra si pentru piele dumneavoastra!

SAPUN "CIOCOLATA ALBA" cod 5324

SAPUN "CIOCOLATA BRUNA" cod 5325

SAPUNURI COLECTIA “NATURAL”

SAPUN NATURAL "PIN"- cod 5301
Uleiul esential de pin contine pinen, limonen si caren, drept componenti principali. De asemenea, mai contine o cantitate apreciabila de hidrocarburi secsviterpenice si esteri. Datorita continutului bogat in compusi terpenici, uleiul de pin are actiune antiseptica si antiinflamatoare.

SAPUN NATURAL "ROSE" -cod 5302
In petalele de trandafir au fost identificate foarte multe substante. Astfel, ele contin ulei volatil, alcooli si aldehide terpenice, taninuri, zaharuri, Vitamine (A, B2, C, K). Prin substantele active pe care le contine, uleiul de trandafir dezinfecteaza pielea si o apara de agentii externi daunatori (poluare). Netezeste si intinereste obrazul, combate acneea si ridurile. E stiut faptul ca petalele de trandafir au proprietati tonifiante. Uleiul de trandafir combate acneea si atenueaza ridurile. Se foloseste in special pentru pielea sensibila si delicata.

SAPUN NATURAL "LAVANDER" -cod 5303
Componentul principal al uleiului de lavanda este linaloolul care cu cat se gaseste in cantitate mai mare, cu atat confera calitate uleiului. Datorita compozitiei sale chimice, uleiul esential de lavanda are actiune relaxanta, reconfortanta, calmanta, cicatrizanta, antiinflamatoare, avand o larga utilizare in industria cosmetica. Sapunul se foloseste in special pentru pielea sensibila si uscata.

SAPUN NATURAL "SEA"- cod 5304
Algele marine contin substante active extrem de pretioase pentru mentinerea tineretii pielii, au proprietati fortifiante ca rezultat compozitiei bogate in elemente minerale (iod, calciu, fosfor, potasiu, magneziu, cupru, zinc, fier etc). Totodata, algele contin amino-acizi si aproape toate vitaminele. Sapunul actioneaza in special impotriva factorilor agresivi din mediu refacand structura pielii.

SAPUN NATURAL "MINT"- cod 5305
Uleiul esential de menta contine alcooli (constituentul principal este mentolul), taninuri si flavonoide, un principiu amar, acid ursulonic si oleanolic, cetone. Datorita compozitiei sale chimice, actiunea uleiului esential de menta se manifesta pe mai multe directii: tonic, bactericid, fungicid, analgezic si antiinflamator, stimuleaza circulatia periferica.

SAPUN NATURAL "ORANGE" -cod 5306
Are proprietati astringente, curative, antiseptice, antiiritante si este importanta sursa nutritiva si hidratanta pentru piele. Are actiune calmanta, antiinflamatoare, antiseptica, tonica. Stimuleaza circulatia periferica. Portocala conþine vitaminele: C, B1, B2 si A; sãruri minerale: calciu, potasiu, magneziu si elemente: fier, cupru, brom, zinc. Excelent pentru persoanele cu seboree si acnee, purifica pielea.

SAPUN NATURAL "CHERRY"- cod 5307
Ciresele contine vitamins A, B 1, C si minerale (potasiu , fier, calciu, magneziu,fosfor , sulf), oligoelemente (zinc, cupru, mangan). Sapunul are un efect astringent si se foloseste in special pentrul tenul gras.

SAPUN NATURAL "WILD BERRIES"- cod 5308
Cu extract de fructe de padure si cu un miros placut de fragi si mure, acest sapun te face sa te simti in mijlocul naturii. Bogatia de vitamina C si enzime de fructe revigoreaza si tonifica toate timpurile de ten.

SAPUN NATURAL "LEMON"- cod 5309
Lamaia are actiune bactericida si antiseptica generala. Are un continut bogat de vitamina C, calciu, fier, fosfor, potasiu. Vitamina C reprezinta un antioxidant de exceptie ce se implica hotarat in lupta cu radicalii liberi si contribuie activ la franarea proceselor degenerative din organism. Tonifica, revigoreaza si purifica pielea. Efect astingent, antiseptic, de peeling.

SAPUN NATURAL "HONEY"- 5310
Mierea contine toate vitaminele pe care nutritionistii le considera necesare sanatatii si multe minerale (cupru, mangan, calciu, potasiu, sodiu, magneziu, fier, fosfor, siliciu). Are proprietati bactericide si bacteriostatice. Avand o importanta deosebita pentru ingrijirea frumusetii, mierea regenereaza pielea, o hidrateaza, dandu-i o elasticitate potrivita, o improspateaza si o intinereste. Deasemeni prin reglarea circulatiei sangelui pielea devine mai relaxata. Datorita efectelor sale antibaceriene este un excelent remediu impotriva cosurilor si zgarieturilor. Sapunul revitalizeaza si rede elasticitatea pielii.

SAPUN NATURAL "SANTAL"- cod 5311
Uleiul de santal are actiune antiseptica, astringenta, antiinflamatoare. Stimuleaza regenerarea celulara si vindeca ranile si cicatricile. Se foloseste si in tratarea acneei. Are rol de hidratare, fiind perfect si pentru pielea uscata.

SAPUN NATURAL "GRAPEFRUIT"- cod 5312
Contine uleiuri esentiale de grapefruit, lamaie, portocala si santal. Are un miros proaspat de grapefruit, citrice si arbori exotici .

SAPUN NATURAL " ANTISEPTIC"- cod 5313
Contine ulei de menta si fructe de marar, are efect antiseptic si racoritor masant si peeling. Elimina mirosurile neplacute. Fructele de marar se folosesc pentru tenul gras cu pori dilatati. Uleiul esential de menta are un efect tonic, bactericid, fungicid, analgezic si antiinflamator, stimuleaza circulatia periferica. Menta are un puternic efect antibacterian. Poate sa previna si sa vindece petele, punctele negre si acneea.

SAPUN CREMA ANTIBACTERIAN 100g-cod 5004
Are PH neutru si curata fara sa usuce pielea. Contine o formula echilibrata dintr-o substanta antimicrobiana foarte eficace denumita "triclocarban", substante vegetale si crema hidratanta, avand o actiune hidratanta, si o spuma fina.

SAPUN CREMA HIDRATANT 100g- cod 5003

Este un sapun extrem de delicat pentru pielea sensibila, avand un PH neutru si curata fara sa usuce pielea. Contine ingrediente naturale, uleiuri vegetale si crema hidratanta care hidrateaza si protejeaza pielea .