duminică, 25 noiembrie 2007

Istoric




ABC-COSMETICS / REFAN

Compania REFAN (Franta-Bulgaria) produce si distribuie produse in mai multe tari din Europa si din lume. In Romania compania introduce periodic produse noi, astfel incat clientii acestor produse nu se vor plictisi niciodata, beneficiind de produse variate, cu calitati terapeutice si de ingrijire indiscutabile, cu un raport real calitate-pret si nu in ultimul rand cu un design inovator, o viziune moderna asupra aspectului si calitatii produselor.


ABC Cosmetics functioneaza in sistem MLM. Si si-a propus sa aduca in casele dumneavoastra frumusetea si sanatatea data de produsele cosmetice, naturale, realizate din: namol ,uleiuri eterice, sare si minerale de la Marea Moarta.Produsele sunt recunoscute pe pietele internationale (SUA, Europa) pentru calitatea inalta pe care o au.


CE VA OFERIM?
Produse realizate si fabricate sub controlul strict al ministerului Sanatatii si in acord cu standardele FDA.
Produsele nu au fost testate pe animale si nu contin derivati animalieri.
Preturi competitive - politica firmei este de a furniza produse la un pret cat mai scazut cu o calitate cat mai inalta
Produse de calitate superioara la tine acasa. Pentru a-ti usura viata, produsele noastre vor ajunge la tine direct la usa prin serviciul de curierat rapid.
Posibilitatea de dezvoltare a propriei Dvs. afaceri, fiind salarizat pentru promovarea produselor noastre.

Produsele comercializate de ABC Cosmetics sunt atestate, verificate, inregistrate si au urmatoarele certificate ISO 9001:
- EvroCert Quality Management System certificate, according to JUS ISO 9001:2001, reg. no. 076/00
- OQS Quality Management System certificate, according to ISO 9001:2000, reg. no. 3589/0
- IQNet Quality Management System certificate, according to ISO 9001:2000, reg. no. 3589/0

PRODUSE DE CALITATE SUPERIOARA
Compania REFAN a dezvoltat o linie de produse de calitate inalta create din namol, sare si minerale de la Marea Moarta. Aceste ingrediente unice au fost combinate cu ingredientele naturale traditionale cunoscute pentru beneficiile lor cosmetice. a selectionat cele mai eficiente si mai pure ingrediente precum uleiuri esentiale , extracte de plante, extracte marine, si vitamine pentru a imbunatati aceasta linie de cosmetica superba.

Toate produsele Refan au o formula minerala de baza bogata in extracte naturale de plante precum , jojoba, exctract din arborele african de Shea, etc. Aceste ingrediente au fost atent combinate cu uleiuri naturale - de masline, avocado, santal, ylang-ylang, trandafir bulgaresc, levantica... iar aceste formule au fost imbogatite cu vitamine. Toate ingredientele folosite au fost alese datorita propietatilor prietenoase cu mediul.

De ce sa alegeti produsele Refan de la Marea Moarta?
- Pentru ca sunt diferite, aceste produse unice nu lasa urme de ulei pe suprafata pielii.
- Sunt la fel de eficiente indiferent de atmosfera - uscata sau umeda.
- Produsele cresc nivelul de hidratare si permeabilitate al pielii permitand mineralelor sa patrunda adanc in epiderma.
- Apa Marii moarte contine 26 minerale incluzand: Mg, Ca, K si alte minerale care nu se gasesc in nici o mare sau ocean