duminică, 25 noiembrie 2007

Ingrijirea parului


GAMA “SEA”

6131 SAMPON "SEA" (250ml)
O formula usoara, cu un parfum proaspat al brizei marii. Contine complexul marin unic NMF( proteine de peste, PCA-Na, exctract de alge) , pro-vitamina B5 si glicerina care hranesc si imbunatatesc elasticitatea parului. Colagenul marin stabilizeaza intreaga structura interna a parului si intareste radacina parului. Dupa numai cateva spalari parul isi va recapata stralucirea naturala si vitalitatea, va deveni mai sanatos si mai elastic.

GAMA ANTIMATREATA -250ml

6122 -Samponul antimatreata pentru par normal si par uscat
Elimina eficient matreta înca dupa primele spalari si previne aparitia ei pe viitor. Complexul activ din fructe de KIWI, mango si nuca de cocos si provitamina B5, patrunde în interiorul firului de par si reface echilibrul hidric natural, dându-i putere si stralucire. Uleiul de germeni de grâu, formeaza un strat de protectie în jurul firului de par, îl hraneste si-i reface zonele afectate, iar emulsia din silicon previne procesul de deteriorare a parului si-l face mai usor de modelat si periat.

6121-Sampon împotriva matretei pentru par gras.
Curata, trateaza si împrospateaza parul având o actiune de durata. Îndeparteaza matreta si regleaza procesul de îngrasare a parului de la nivelul radacinii si are actiune igenizanta.Actiunea antimicotica a particolelor ZPT-ului si acidului salicilic (incluse în continutul samponului antimatreata pentru par uscat si normal) îndeparteaza matreta, refacând echilibrul microflorei pieli capului si stopeaza procesul de formare a matretei între doua spalari. Mentolul da senzatia de racorire a pielii capului, iar extractele din ceai verde si lamâie, asigura balanta hidrica necesara firului de par .

6120 Samponul anti-matreata "AROMATERAPY"
Samponul "Aromaterapie" (pentru toate tipurile de par) are grija de bunastarea parului dvs. Este special creat pentru lupta eficienta cu matreata, având la origine o combinatie unica uleiuri eterice din copac de tei, rozmarin si minicapsule cu vitaminele E si C.

GAMA PENTRU INGRIJIREA PARULUI DEGRADAT SI USCAT

6132 -Sampon pentru par uscat si degradat
Datorita ingredientelor cu o inalta eficacitate reface rapid structura firului de par, furnizand toate elementele pentru o ingrijire intensa si eficienta a parului uscat si degradat. Mentine umiditatea naturala si elasticitatea, readucind parului moliciunea, stralucirea si volumul . Formula atent proportionata permite utilizarea frecventa .

6148- Balsam tratament pentru par uscat si degradat
Balsamul pentru par uscat si degradat este necesar dupa fiecare spalare a parului pentru a-i garanta flexibilitatea, stralucirea si sanatatea. Contine un complex bogat de substante nutritive si componente active de refacere, intarire si prelungire a afectelor samponului, printre care si ulei arborelui african "Shea" care il face matasos si usor de pieptanat.

6190 -Masca hidratanta pentru par uscat si degradat
Combinatia extractelor vegetale naturale si uleiului arborelui african "Shea", uleiul de migdale si germenilor de grau si a altor componente active mentin umiditatea naturala, impiedicind ruperea firului de par. Uleiul din germeni de grau protejeaza fiecare fir de par cu o pelicula protectoare, in timp ce vitamina E, vitamina tineretii reduce imbatranirea radacinii si a firului de par.

GAMA PENTRU INGRIJIREA PARULUI VOPSIT

6133- Sampon pentru par vopsit
Samponul pentru par vopsit furnizeaza sanatate, stalucire si vitalitate parului vopsit, mentine prospetimea culorii, spalare delicata permitand folosirea frecventa. Contine emulsie micro-siliconica, Provitamina B5, keratina hidrolizata, care patrund adanc, stabilizand structura si imbunatatind firul de par de la radacina pana la varfuri. Datorita compozitiei sale impiedica despicarea varfurilor, pastreaza hidratarea si mentine elasticitatea parului in timpul pieptanarii, iar filtrele de protectie solara UV previn efectele nocive ale soarelui, pastrand culoare pentru o perioada lunga de timp.

6149- Balsam - tratament pentru par vopsit
Balsamul - tratament pentru par vopsit se foloseste obligatoriu dupa spalarea parului cu samponul din aceeasi gama. Previne despicarea varfurilor prin baza nutritiva micro-siliconica, dandu-i flexibilitate, finete si volum. Netezeste suprafata parului dandu-i stalucire iar prin componentele cationice active neutralizeaza acumularile alcaline rezultate prin vopsire. Provitamina B5 are grija de alasticitatea parului in timp ce keratina hidrolizata reface si revigoreaza structura interna a parului . Filtrele UV sunt imbogatite cu ulei esential de jojoba pentru protejarea culorii pentru o lunga perioada de timp.

6191- Masca pentru par vopsit
Continua si intareste efectele samponului si al balsamului din aceeasi gama. Pe langa componentele sale atent selectionate pentru un par stalucitor, sanatos si hidratat, cu o culoare mentinuta mai mult timp, contine o serie de extracte care imbunatatesc ritmul de crestere . Contine ulei esential de migdale, ulei de masline, extracte naturale de jojoba, keratine, micro-silicon.