duminică, 25 noiembrie 2007

Saruri de baie si modul de folosire a acestora



6046- SARE DE BAIE "ORANGE" (250g)
Sare de baie cu ulei natural de portocala-REFAN AROMATHERAPY.Este un produs natural ce contine minerale si microelemente extrase din Marea Moarta si imbunatatit cu ulei natural de PORTOCALA. Uleiul de portocale are o actiune calmanta, relaxanta, creste buna dispozitie,fiind si un bun spasmolitic. Relaxeaza musculatura, creste capacitatea de concentrare, are efect anti-depresiv, normalizeaza activitatea cardio-respiratorie si tensiunea arteriala.

6048-SAREA DE BAIE "ROSEMARY"(250g)
Este un produs natural ce contine minerale si microelemente extrase din Marea Moarta si imbunatatit cu ulei natural de ROZMARIN. Uleiul de rosemarin intareste sistemul nervos, este analgezic, antiinflamator, spasmolitic, are efect diuretic, previne aparitia herpesului si a diareei, regleaza tensiunea arteriala si sistemul cardiatic. S-a dovedit a avea un efect anticelulitic, stimuleaza corpul si mintea in starile de surmenaj.

6045- SAREA DE BAIE "MINT" (250g)
Este un produs natural ce contine minerale si microelemente extrase din Marea Moarta si imbunatatit cu ulei natural de MENTA.Uleiul de menta are efect anti-inflamator, dezinfectant ajutand la eliminarea toxinelor. Are un efect de racorire si tonifiere. Stimuleaza activitatea cardiaca si reduce tensiunea arteriala.

6044- SAREA DE BAIE "LEMON"(250g)
Este un produs natural ce contine minerale si microelemente extrase din marea moarta si imbunatatit cu ulei natural de lamaie. Uleiul de lamaie are actiune tonica, calmanta, creste buna dispozitie, fiind si un bun spasmolitic. Relaxeaza musculatura, creste capacitatea de concentrare, are un efect antidepresiv, normalixand tensiunea arteriala si activitatea cardio- respiratorie.

6043- SAREA DE BAIE "JUNIPER'(250g)
Este un produs natural ce contine minerale si microelemente extrase din Marea Moarta si imbunatatit cu ulei esential de ienupar.Are actiune revigoranta, stimulativ, antiseptica, anti-inflamatoare, dezinfectanta, anti-stress, sedativa, afrodisiaca. RECOMANDARI: Benefic pentru digestie, in cazuri de gaze, indigestie, colici, crampe, cistita, raceala, gripa, tuse, reumatism, artrita, guta, insomnie. PRECAUTII: A se evita in timpul sarcinii sau la boli de rinichi!

6042- SAREA DE BAIE "LAVANDER"(250g)
Este un produs natural ce contine minerale si microelemente extrase din Marea Moarta si imbunatatit cu ulei esential de lavanda. Uleiul de lavanda linisteste sistemul nervos este analgezic, tonifiant, spasmolitic avand si efect dezinfectant. Reduce tensiunea arteriala si stimuleaza activitatea arteriala. Netezeste pielea si elimina toxinele.

6039 SAREA DE BAIE " YlANG- YlANG" (120g)
Un produs natural unic care contine minerale si micro-elemente extrase din Marea Moarta si imbogatit cu ulei esntial de Ylang-Ylang, in combinatie cu actiunea florilor uscate de Ylang-Ylang. Efecte remarcabile asupra stimularii activitatii mintale, relaxant, antidepresiv si anti-stres.Este benefic asupra sistemului nervos. Sarea este recomandata la stari tensionate, are efect afrodisiac si euforic. Este recomandata in caz de impotenta si frigiditate.

6031 SAREA DE BAIE "TRANDAFIRI" (120g)
Un produs natural unic, care contine minerale si micro-elemente extrase din Marea Moarta si imbogatit cu ulei esential de trandafir bulgaresc in combinatie cu actiunea florilor uscate de trandafir bulgaresc. in zilele noastre stiinta a dovedit fara ambiguitati ca uleiul esential de trandafir poseda activitati biologice- el actioneaza extrem de favorabil asupra problemelor legate de sensibilitatea pielii si alergiilor, intarzie procesul de imbatranirii si reda vitalitatea pielii. Are un rol anti-toxic, anti imflamator, anti-bacterian, anti-virus, anti-septic, spasmolitic, si diuretic. revigoresza inima , ficatul si stomacul . Reda echilibrul dintre corp minte si suflet.

6030- SAREA DE BAIE VETIVER (120g)
Un produs natural unic, care contine minerale si micro-elemente extrase din Marea Moarta si imbogatit cu ulei esential de sandal vetiver si frunze uscate de vetiver, avand proprietatea de relaxare, calmand sistemul nervos. Este un afrodisiac foarte puternic folosit impotriva impotentei si frigiditatii, avand proprietati similare cu actiunea hormonilor estrogeni si a progesteronului. Hraneste pielea uscata si cea imbatranita si calmeaza alergiile. Precautii: copiilor sub 6 ani li se va administra doza minima.

6037- SAREA DE BAIE SANTAL (120g)
Un produs natural unic, care contine minerale si micro-elemente extrase din Marea Moarta si imbogatit cu ulei de santal din estul Indiei in combinatie cu frunze de santal din estul Indiei, acesta fiind antibacterian, dezinfectant, relaxant, antidepresiv, si cu puternice efecte afrodisiace. Recomandat impotriva acneei , intarzie procesul de imbatranire a pielii, are efect astringent pentru tenul gras si de improspatare si tonifiere pentru tenul uscat, stimuleaza sitemul imunitar si intareste increderea in propia persoana. Precautii: copiilor sub 6 ani li se va administra doza minima.

Mod de folosire : se dizolva 100 gr. de sare in cada cu apa calda intre 35-45 grade C. Nu se va sta mai mult de 15 minute. Pentru baia mainilor si a picioarelor se folosesc 1-2 lingurite in 5 l de apa. ! A nu se folosi de persoanele alergice, gravide si epileptici.Pentru copii se vor folosi doze minime.Se va pastra in locuri uscate, racoroase, bine aerisite, ferita de lumina soarelui la temperaturi de 15-20 grade C.